Wandelen op de Veluwe

Lekker wandelen op de Veluwe. De bosrijke omgeving maakt de Veluwe geschikt voor heerlijke wandeltochten vanaf ons park. Wilt u een huisje huren op de Veluwe, aan de rand van de heide en bos? Boek dan een huisje bij Chalets op de Heide. U kunt bij ons terecht voor een ontspannen vakantie of weekendje weg op de Veluwe. Chalets op de Heide in Vierhouten ligt midden in dit uitgestrekte natuurgebied én is ideaal voor gezinnen met (kleine) kinderen. De Veluwe is een fantastisch gebied waar u ook geweldige uitjes kunt maken! Er zijn op de Veluwe een hoop bezienswaardigheden. Vanaf het park bent u zo in de prachtige natuur die de omgeving van de Veluwe rijk is. Dus bent u op zoek naar een accommodatie voor een familieweekend op de Veluwe of Gelderland. Kom dan genieten bij Chalets op de Heide.

 

Ons park ligt aan de rand van de heide en bos midden op de Veluwe. Chalets op de Heide is omgeven door bossen en heide.

 

– Gemoedelijk en kleinschalig
– Midden op de Veluwe
– Op loopafstand van Vierhouten met vele restaurants en terrassen
– Perfect om helemaal tot uzelf te komen
– Fiets- en wandelroutes

 

De Veluwe is een overwegend beboste landstreek in de Nederlandse provincie Gelderland en een voormalig kwartier van het hertogdom Gelre. Maak een prachtige fietstocht of een romantische wandel tocht door de Veluwe en kom helemaal tot rust.

 

Unieke locatie

Aan de rand van de heide en het bos en op loopafstand van het dorp Vierhouten op de Veluwe met zijn vele Restaurants en gezellige terrassen liggen onze huisjes, volledig ingericht met een modern interieur en comfort voor een heerlijke, midweek of weekend. Vanuit onze huisjes komt u rechtstreeks op de fiets-, wandel- en paardrijd paden terecht. Onze huisjes liggen tevens op 50m van een uniek heidegebied en aan vele routes van de 280 km lange Veluwe Trail. Bij ons heeft u de mogelijkheid om fietsen te huren, ook elektrische fietsen. Voor Mountainbikers zijn er ook prachtige routes indien gewenst met gids.

 

Geïnteresseerd om een huisje op de Veluwe te huren?

Reserveer dan nu een huisje of neem contact met ons op.

 

wandelen op de veluwe