activiteiten in de omgeving

Vierhouten ligt midden in de bossen en aan de rand van de heide, met vele fiets, wandel-en paardrijroutes. Vanuit onze chalets kijkt u direct op een uitgestrekt heidegebied met 280 km aan Veluwetrail voor veel wandel en fietsplezier fietsknooppunt nr 14 ligt voor onze deur, van hieruit kunt u alle kanten uit om heerlijk te fietsen door het bos, langs de zandverstuivingen en heide.Wij hebben in elk chalet een informatiemap liggen met vele tips voor jong en oud wat er in deze omgeving te doen is u zult merken dat u het niet in 1 week allemaal kunt beleven. Hieronder vind u enkele tips voor een geslaagde vakantie!

Zandenplas

Bij een warme periode in de zomer, kunt u op 5 km hiervandaan terecht in het meer bij het bos. Middenin de eeuwenoude bossen van de Veluwe ligt recreatiegebied Zandenplasin Nunspeet. Het fijne zandstrand, de lig- en speelweide en de diverse voorzieningen maken Zandenplas tot de ideale plek voor een dagje uit. Bij de kiosk, met groot terras aan het water, kunt u terecht voor lekkere versnaperingen. Zandenplas biedt u een scala aan activiteiten: wandelen, fietsen en paardrijden. Ook is het een ideaal rust- of vertrekpunt voor uw fiets- of wandeltocht op de Veluwe. Recreatiegebied Zandenplas is 365 dagen per jaar toegankelijk van zonsopgang tot zonsondergang. De toegang tot het recreatiegebied is gratis. Indien u met de auto komt, betaalt u parkeergeld.

Golfen op Het Rijk | Nunspeet

Golfbaan Het Rijk van Nunspeet is zonder twijfel de mooiste golfbaan van de Veluwe. Dankzij onze ligging in dit unieke natuurschoon bepalen vijvertjes en rietkragen, zandverstuivingen en oude vliegdennen, speelse doorkijkjes en bijzondere vergezichten het karakter van onze sfeervolle 27-holes bosbaan. Verhoogde afslagplaatsen, met een fraai uitzicht op datgene wat komen gaat, maken uw golfronde op Het Rijk van Nunspeet tot een belevenis. De zandgrond, het geavanceerde beregeningssysteem en het zorgvuldige baanonderhoud zorgen ervoor dat onze baan onder alle weersomstandigheden in topconditie verkeert.U bent van harte welkom op Golfbaan Het Rijk van Nunspeet om te ervaren hoe mooi golf kan zijn!

Sauna, Beauty en Wellnessresort de Veluwse Bron in Emst

De Veluwse Bron ligt aan een prachtig meer midden in de Veluwe, tussen Apeldoorn en Zwolle. Rust, ruimte en privacy staan bij de Veluwse Bron centraal. In het meest uitgestrekte wellnessresort van Nederland vindt u een groot aantal sauna’s, baden en andere wellnessfaciliteiten. Geniet van het prachtige uitzicht op het meer in één van de restaurants en maak uw relax-dag compleet met een ontspannende massage of gezichtsbehandeling.

Overige attracties, musea, dierentuinen enz.

Verder zijn er vele attracties, musea, dierentuinen, markten, braderieen en evenementen in de omgeving, zoals bijvoorbeeld;

Chat openen
1
Scan de code
Welkom bij onze chatbox! Heb je vragen, opmerkingen of ben je gewoon op zoek naar wat hulp? Aarzel niet om ons te laten weten waarmee we je kunnen assisteren.