Groepsaccommodatie op de Veluwe

 

Tot 16 personen op 1000 m2 priveterrein op een unieke locatie in Vierhouten

Op zoek naar een groepsaccommodatie op de Veluwe? Zoek je een accommodatie voor je familie weekend of vriendenweekend op de Veluwe? Een huisje huren op de Veluwe is een ware belevenis voor de hele familie. De Veluwe is een is een fantastisch gebied waar u ook geweldige uitjes kunt maken! Er zijn op de Veluwe een hoop bezienswaardigheden. Op ons kleinschalige park in Vierhouten staan onze ruime comfortabele huisjes in een bosrijke omgeving en kunt u heerlijk genieten van de natuur. Onze groepsaccommodatie is ingericht voor maximaal 16 personen. U heeft dan 4 chalets tot uw beschikking met 8 slaapkamers en 4 badkamers. Dus bent u op zoek naar een leuk huisje op de Veluwe of Gelderland. Kom dan genieten bij Chalets op de Heide. Meer informatie over onze chalets >

 

Onze chalets zijn uitgerust met o.a.:

– ruime keuken met koelkast, vriesvak, magnetron, koffiezetapparaat, theekoker en 4 pits gasstel
– koelkast met vriesvak
– magnetron
– koffiezetapparaat
– theekoker
– 4-pits gasstel

 

Tuinkamer

Tevens heeft onze groepsaccommatie een tuinkamer met een grote hoekbank. Hier kunt u gezamenlijk ontbijten en avondeten. Mocht het mooi weer zijn dan kunt u de aanwezige barbecue en skottelbraai gebruiken (kleine vergoeding voor het gasverbruik). De tuinkamer bevat ook een kleik keukenblokje met vaatwasser en servies. In de spelletjeshoek vindt u een sjoelbak, kwartet en andere leuke spellen.

 

Schuurtje

In het bijgelegen schuurtje staat een wasmachine, luxe tuinstoelen (4), wasrekken (4), kinderstoelen (2), wandelwagen (1), (gratis). U heeft het hele terrein alleen voor uw groep en onderling toch nog een beetje priv├ę in een eigen chalet. Het terrein is af te sluiten door middel van een hek. Er staat een nieuwe (wedstrijd) pingpongtafel tot uw beschikking en voor de kleintjes zetten wij graag de trampoline en zand-water picknicktafel klaar.

 

Geïnteresseerd om een huisje op de Veluwe te huren?

Neem contact met ons op, prijs is op aanvraag.

groepsaccommodatie
groepsaccommodatie op de veluwe

Wilt u meer informatie over onze tarieven voor de groepsaccommodatie?
Neem dan contact met ons op: 0577 – 45 96 81 of info@chaletsopdeheide.nl